V súvislosti s blokovou výučbou v predmete Business Negotiations, ktorá na našej fakulte prebiehala v týždni od 6.-10.11.2017, prijal dekan fakulty doc. PhDr. Radoslav Štefančík, MPol. Ph.D. zahraničného vyučujúceho a hlavného koordinátora projektu PROMINENCE Dr. Troya Wiwczaroskiho. Na osobnom stretnutí sa pán dekan zaujímal o projekt PROMINENCE v rámci programu K2 Strategické partnerstvá, na ktorom participuje naša fakulta spolu s ďalšími 6 zahraničnými univerzitami. Na stretnutí sa zúčastnili aj pani prodekanka pre medzinárodné vzťahy PhDr. Ildikó Némethová, PhD. a vedúca Katedry interkultúrnej komunikácia PhDr. Mária Bláhová, PhD., ktoré na uvedenom projekte spolupracujú. Pán dekan a Dr. Wiwczaroski sa rozprávali aj o možnosti spolupráce v oblasti publikačnej a vedeckej.

V rámci blokovej výučby pricestoval na našu fakultu aj ďalší vzácny hosť – profesor Rune T. By zo Staffordshire University, Anglicko. Pán profesor diskutoval s pánom dekanom o možnosti spolupráce v oblasti Public Leadership Challenge, ktorá je nosnou témou prednášok pána profesora By a interaktívnym podaním vystúpil s ňou aj pred študentami 3. ročníka našej fakulty.

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.