Spolupráca v rámci programu Erasmus+ medzi Fakultou aplikovaných jazykov Ekonomickej univerzity v Bratislave a Fakultou aplikovaných jazykov a interkultúrnej komunikácie Westsächsische Hochschule Zwickau (WHZ) existuje od roku 2012.

Keďže obe fakulty ponúkajú interdisciplinárny bakalársky program, ktorý spája prvky humanitných a spoločenských vied, Fakulta aplikovaných jazykov a interkultúrnej komunikácie Westsächsische Hochschule Zwickau iniciovala rokovania o dohode o dvojitom diplome.

V rámci programu Erasmus+ doc. PhDr. Radoslav Štefančík, MPol., Ph.D., dekan Fakulty aplikovaných jazykov, PaedDr. Eva Stradiotová, PhD., prodekanka pre vzdelávanie a Dr. habil. PhDr. Ildikó Némethová, PhD., prodekanka pre medzinárodné vzťahy navštívili v dňoch od 4. júla 2022 do 7. júla 2022 Fakultu aplikovaných jazykov a interkultúrnej komunikácie Westsächsische Hochschule Zwickau, aby sa zúčastnili na rokovaniach s Prof. Dr. phil. Habil. Ines Busch-Lauer, profesorkou anglického jazyka a komunikácie na Fakulte aplikovaných jazykov a interkultúrnej komunikácie Westsächsische Hochschule Zwickau.

Rokovania boli spojené s workshopmi na tému medzikultúrny manažment a medzikultúrna mediácia. Obe fakulty sú presvedčené, že študijný program s dvojitým diplomom bude pre študentov prínosom v tom, že im poskytne široké vzdelanie a rozšíri ich zručnosti a možnosti uplatnenia na trhu práce.

zwickau1.jpg

Rokovania s Prof. Dr. phil. Habil. Ines Busch-Lauer, profesorkou anglického jazyka a  komunikácie na Fakulte aplikovaných jazykov a interkultúrnej komunikácie WHZ

 

zwickau2.jpg

Odborný seminár o jazykovej a kultúrnej mediácii na radnici v Zwickau

 

zwickau3.jpg

Stretnutie s Prof. Dr. Ing. Jan Schubert, dekanom Fakulty automobilového inžinierstva WHZ

 

zwickau4.jpg

Kultúrne aktivity s Dr. Michaelou Ruschou a Dr. Thomasom Edelingom z Fakulty aplikovaných jazykov a interkultúrnej komunikácie WHZ

 

zwickau5.jpg

 

 

 

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.