1.png

V rámci cielenej snahy o prepojenie akademických poznatkov s reálnou podnikateľskou praxou zorganizovala spoločnosť KPMG Slovensko 30. apríla 2024 na Fakulte aplikovaných jazykov Ekonomickej univerzity v Bratislave informačný workshop s názvom Explore the World of KPMG. Discover your Future. Toto podujatie poskytlo študentom jedinečnú platformu, kde sa mohli z prvej ruky oboznámiť s profesionálnym prostredím a kariérnymi možnosťami v KPMG Slovensko.

Workshopu sa zúčastnila hviezdna zostava lídrov a vedúcich pracovníkov KPMG, vrátane Quentina Crossleyho, Country Managing Partnera, a niekoľkých Associate Partnerov, vrátane Lygie Fullbrook, Radoslava Krátkeho, Mareka Masaryka. Ich prítomnosť doplnili kľúčoví manažéri vrátane Ladislava Nižníka, riaditeľa, Vladimíra Kundráka a Soni Znášikovej, manažérov, a Ľubice Hughesovej, talentovej manažérky. Spoločne predstavovali hlbokú studnicu odborných znalostí a skúseností, pripravenú viesť novú generáciu obchodných lídrov.

Workshop sa začal prezentáciou Quentina Crossleyho, Country Managing Partnera, ktorý sa podelil o cenné poznatky o rozmanitých činnostiach spoločnosti a jej strategickej vízii do budúcnosti.

Tím KPMG sa s nadšením podelil o nespočetné množstvo príležitostí, ktoré sú dostupné v spoločnosti, a zdôraznil zručnosti a vedomosti potrebné na to, aby sa na týchto pozíciách mohli uplatniť. Študenti sa dozvedeli o kvalifikácii potrebnej na to, aby sa im darilo v konkurenčnom podnikateľskom prostredí, a o dôležitosti neustáleho vzdelávania a prispôsobovania sa.

 

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.