19. marca 2019 sa v Aule Ekonomickej univerzity v Bratislave konala slávnostná inaugurácia rektora prof. Ing. Ferdinanda Daňa, PhD. a dekanov fakúlt EU v Bratislave. Za Fakultu aplikovaných jazykov bol do druhého funkčného obdobia menovaný doc. PhDr. Radoslav Štefančík, MPol. Ph.D.

Na inaugurácii sa okrem pozvaných hostí zúčastnili aj štátna tajomníčka Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR Oľga Nachtmannová, predseda výboru Národnej rady SR pre vzdelávanie, vedu, mládež a šport Ľubomír Petrák, podpredseda výboru Národnej rady SR pre Európske záležitosti Martin Klus, zástupcovia slovenských a zahraničných univerzít, podnikateľskej sféry, tretieho sektora, štátnej správy, samosprávy, veľvyslanci viacerých krajín a študenti univerzity.

 

inauguracia dekan 2FO

 

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.