Milé kolegyne, milí kolegovia,

Dovoľte mi, prosím, informovať Vás v mene pani prodekanky Zsapkovej o výzve v rámci štipendijného programu CEEPUS pre učiteľov na akademický rok 2019/2020.

Učitelia sa môžu uchádzať o mobilitu v rámci siete AMADEUS - CIII-AT-0068-14-1819 na nasledovných univerzitách:

 

- 1. Corvinus University / Hungary

- 2. University of Belgrade / Serbia

Od účastníkov je potrebná znalosť angličtiny.

 Záujemcovia najneskôr do piatku 07. júna 2018 musia doložiť na Oddelenie medzinárodnej mobility, 3. posch., č.dv. A3.16 nasledovné dokumenty:

  • životopis – CV v angličtine,

  • motivačný list v angličtine,

  • a zaradenie, o ktorú univerzitu majú prednostný záujem

Záujemcovia sa musia zaregistrovať na nasledovnom linku:

https://www.ceepus.info/login/register_short.aspx#nbb.

Učitelia sa môžu uchádzať o štipendium aj ako tzv. freemover (mimo siete) - prihlášky na pobyt sa podávajú priebežne od 1. júla 2019 do 30. novembra 2019. Pre pobyty v zimnom semestri sa odporúča záujemcom, aby si vytvorili prihlášku v priebehu júla.

Dôležité informácie nájdete na: https://ceepus.saia.sk/ 

Kontaktná osoba: Dávid Bocko, Project Manager - International Mobility Department, Miestnosť č. A3.16 Tel: +421 2/6729 5386

S pozdravom,

RMV FAJ

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.