Zachyť najlepšie momenty svojho študijného pobytu Erasmus+ v letnom semestri akademického roka 2022/2023!

Ukáž ostatným, prečo je Tvoj Erasmus zaujímavý a jedinečný🤩.

 🥇Zapoj sa do našej súťaže a vyhraj inteligentné hodinky️, bluetooth slúchadlá 🎧 v púzdre so solárnou nabíjačkou️, multifunkčný budík s teplomerom a zabudovanou bezdrôtovou nabíjačkou.

 🗓Súťaž trvá od 6. marca 2023 do 17. apríla 2023.

Počas tohto obdobia nám pošli svoju najlepšiu fotku na .

 👉Všetky fotografie budú zverejnené na FB stránke Centra medzinárodných vzťahov EUBA.

👍🏻Hlasovanie o najlepšiu fotku prebehne od 24. apríla 2023  do 30. apríla 2023.

Traja výhercovia s najväčším počtom lajkov budú vyhlásení 03. mája 2023 na stránke Aktuálne informácie a na FB stránke Centra medzinárodných vzťahov EUBA.

️Fotky nesmú obsahovať žiadne vulgarizmy, násilie, rasovú či náboženskú diskrimináciu.

 

Zapojením sa do súťaže súhlasíte so spracovaním vašich osobných údajov v súlade s GDPR a o ochrane a spracúvaní osobných údajov.

Zároveň dávate súhlas na ich ďalšie spracovanie pre potreby propagačných materiálov všetkého druhu (vizuálnych, textových) Ekonomickou univerzitou v Bratislave.

#eubastudyabroad

 

Link na FB: Centrum medzinárodných vzťahov 

fotosutaz-erasmus_outgoing_002.jpeg

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.