Fakulta aplikovaných jazykov prijala v období od 21.9 do 28.9.2023 zahraničného hosťa Dr. Amvrosiosa Prodromou, MBA, PhD., za účelom prednáškového pobytu s cieľom rozvíjať odbornú spoluprácu v oblasti vzdelávania, vedy a výskumu.

Dr. Amvrosios Prodromou, MBA, PhD., ktorý už dlhodobo spolupracuje s Mgr. Ivanou Kaprálikovou, PhD., z Katedry anglického jazyka FAJ pôsobí ako odborný asistent na viacerých univerzitách a vysokých školách na Cypre, kde prednáša témy manažmentu, marketingu, podnikania a turizmu.

Takisto je členom Chartered Management Institute (MCMI) a členom obchodnej a priemyselnej komory v Pafose na Cypre. Pôsobí aj ako konzultant v oblasti rozvoja obchodu.

Učiteľskú mobilitu Erasmus+ absolvoval na FAJ ako vysielajúci profesor z Neapolis University Paphos, Cyprus.

Počas učiteľského pobytu prednášal študentom 1., 2. a 3. ročníka FPM, NHF, FMV a OF v celkovom počte 10 hodín.

Jeho prednášky boli zamerané na nasledovné témy:

SME´s Role in Economy

Economy and Digital Business

Tourism Strategies

Takisto sa dr. Prodromou stretol s doc. PhDr. Radoslavom Štefančíkom, MPol., Ph.D., dekanom FAJ and Dr. habil. PhDr. Ildikó Némethovou, PhD., prodekankou FAJ pre medzinárodné vzťahy.

Počas stretnutia sa vedenie fakulty dohodlo s profesorom na budúcej spolupráci vo vedeckovýskumnej oblasti.

20230925_110819.jpg

20230926_111104.jpg

20230927_130714.jpg

20230927_133012.jpg

 

 

 

 

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.