Milé študentky, milí študenti,

 

dávame Vám do pozornosti možnosť absolvovať 5-týždňové letné semináre v USA, ktorých cieľom je poskytnúť možnosť lepšie porozumieť Spojeným štátom.

Letný seminár pozostáva zo študijného pobytu a študijnej cesty do iného regiónu USA.

Letné semináre pre študentských lídrov (SUSIs) sú 5-týždňové letné pobyty určené pre študentov bakalárskeho stupňa štúdia na slovenských vysokých školách. Semináre pozostávajú z diskusií, samostatného štúdia a skupinových prezentácií a prednášok. Okrem výučby a skupinových aktivít sú súčasťou seminárov aj vzdelávacie cesty, exkurzie a návštevy rôznych miest, aktivity zamerané na rozvoj líderstva a dobrovoľnícku činnosť v miestnych komunitách.

 
Témou nadchádzajúceho Letného semináru je občianska angažovanosť v USA.
 
Ak nevieš, či si práve Ty vhodným kandidátom/kandidátkou, aké sú kritéria, čo program zahŕňa, ako si podať prihlášku a na čo sa pripraviť, prihlás sa na informačný webinár. Prejdeme si všetky podrobnosti programu a budeš mať priestor opýtať sa na to, čo Ťa zaujíma. Pripojí sa k nám aj absolvent tohtoročného Letného semináru, aby sprostredkoval svoje skúsenosti.
 
POZOR ZMENA!! 
Webinár sa uskutoční 17. októbra 2023 o 19:00 hod.
 
Na webinár je potrebné sa vopred zaregistrovať a to najneskôr do 17. októbra 2023 do 14:00 hod. Link na webinár pošleme cca hodinu pred začiatkom.

Link na registráciu: https://forms.gle/uyHzy9rRMXsLzZmN9

Viac info: Letné semináre v USA

 

 

letne_seminare_usa.png

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.