Od roku 2015 Fakulta aplikovaných jazykov spolupracuje so spoločnosťou KPMG Slovensko s cieľom vytvoriť prepojenie medzi akademickým vzdelávaním a praxou a poskytnúť študentom neoceniteľný pohľad do profesionálneho sveta.

Dňa 22. marca 2024, Quentin Crossley, Country Managing Partner KPMG Slovensko, počas stretnutia so študentmi diskutoval o dôležitej téme mentoringu v profesionálnom prostredí KPMG, čo študentom poskytlo jedinečnú platformu na hlbšie pochopenie mentorskej kultúry v poprednej globálnej organizácii.

Quentin Crossley vysvetlil, ako je mentoring vtkaný do štruktúry kultúry KPMG a podporuje prostredie, v ktorom sú zdieľanie vedomostí a individuálny rast prvoradé. Mentoring v KPMG nie je len o kariérnom raste, ale aj o podpore priaznivého ekosystému založeného na spolupráci. Stretnutie sa vyznačovalo veľmi živou diskusiou, do ktorej sa študenti aktívne zapájali a otvorený dialóg umožnil hlbšie preniknúť do nuáns mentoringu.

Tešíme sa na aktívnejšiu spoluprácu so spoločnosťou KPMG a veríme, že takéto interakcie sú kľúčové pre prípravu našich študentov na ich budúcu kariéru a obohatenie ich akademickej cesty o praktické poznatky a rady od skúsených odborníkov.

kpmg1.jpg

kpmg2.jpg

kpmg3.jpg

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.