1.png

V rámci cielenej snahy o prepojenie akademických poznatkov s reálnou podnikateľskou praxou zorganizovala spoločnosť KPMG Slovensko 30. apríla 2024 na Fakulte aplikovaných jazykov Ekonomickej univerzity v Bratislave informačný workshop s názvom Explore the World of KPMG. Discover your Future. Toto podujatie poskytlo študentom jedinečnú platformu, kde sa mohli z prvej ruky oboznámiť s profesionálnym prostredím a kariérnymi možnosťami v KPMG Slovensko.

Workshopu sa zúčastnila hviezdna zostava lídrov a vedúcich pracovníkov KPMG, vrátane Quentina Crossleyho, Country Managing Partnera, a niekoľkých Associate Partnerov, vrátane Lygie Fullbrook, Radoslava Krátkeho, Mareka Masaryka. Ich prítomnosť doplnili kľúčoví manažéri vrátane Ladislava Nižníka, riaditeľa, Vladimíra Kundráka a Soni Znášikovej, manažérov, a Ľubice Hughesovej, talentovej manažérky. Spoločne predstavovali hlbokú studnicu odborných znalostí a skúseností, pripravenú viesť novú generáciu obchodných lídrov.

Workshop sa začal prezentáciou Quentina Crossleyho, Country Managing Partnera, ktorý sa podelil o cenné poznatky o rozmanitých činnostiach spoločnosti a jej strategickej vízii do budúcnosti.

Tím KPMG sa s nadšením podelil o nespočetné množstvo príležitostí, ktoré sú dostupné v spoločnosti, a zdôraznil zručnosti a vedomosti potrebné na to, aby sa na týchto pozíciách mohli uplatniť. Študenti sa dozvedeli o kvalifikácii potrebnej na to, aby sa im darilo v konkurenčnom podnikateľskom prostredí, a o dôležitosti neustáleho vzdelávania a prispôsobovania sa.

 

Ekonomická univerzita v Bratislave za účelom šírenia pozitívneho povedomia a propagácie organizovaných verejných akcií, vyhotovuje obrazové a zvukové záznamy, ktoré zverejňuje na svojej webovej stránke. V prípade výhrad k zverejneným obrazovým a zvukovým záznamom si uplatňujte tieto výhrady písomne na e-mail: . Kompletné informácie k spracúvaniu osobných údajov tu.