Dňa 8. júla 2024 za prítomnosti veľvyslankyne Španielska J. E. Lorey Arribalzaga Ceballos podpísali rektor Ekonomickej univerzity v Bratislave Ferdinand Daňo a obchodný atašé na španielskom veľvyslanectve v Bratislave Fermín López Memorandum o porozumení medzi Ekonomickou univerzitou v Bratislave a ICEX España Exportación e Inversiones.

V rámci memoranda  bude od budúceho akademického roka prebiehať na FAJ Kurz obchodnej španielčiny určený všetkým študentom univerzity. Kurz bude vedený výlučne španielskymi špecialistami a odborníkmi z praxe (zamestnanci veľvyslanectva, majitelia a predstavitelia španielskych podnikov na Slovensku, zástupcovia španielskej obchodnej komory a pod.) a bude zameraný na praktické a aktuálne otázky súvisiace so španielskou ekonómiou. Všetci študenti sú vítaní. Viac informácií o čase a mieste konania kurzu zverejníme v septembri.

doc. Mgr. Mária Spišiaková, PhD.

prodekanka pre vedu a výskum

Fakulta aplikovaných jazykov

20240708_100939.jpg

 20240708_103227mini.jpg

mini3.jpg

mini4.jpg

Ekonomická univerzita v Bratislave za účelom šírenia pozitívneho povedomia a propagácie organizovaných verejných akcií, vyhotovuje obrazové a zvukové záznamy, ktoré zverejňuje na svojej webovej stránke. V prípade výhrad k zverejneným obrazovým a zvukovým záznamom si uplatňujte tieto výhrady písomne na e-mail: . Kompletné informácie k spracúvaniu osobných údajov tu.